Solliciteren, hoe doe je dat? Loopbaanadvies kan helpen.

loopbaanadvies

Waarschijnlijk ben je op zoek naar ander werk als je dit leest. Dat kan soms makkelijk zijn omdat je een beroep hebt waar veel vraag naar is. Maar dan nog zul je beslissingen moeten maken over waar en voor wie je je in wilt zetten, en hoeveel je wilt gaan verdienen en misschien overweeg je je kennis en kunde liever in te zetten voor een eigen bedrijf. En wat als je geen idee hebt wat je eigenlijk wilt gaan doen, als je onvoldoende zelfvertrouwen hebt om te solliciteren of als je elke keer met je hoofd dezelfde steen blijkt te raken. Dan is het tijd om na te denken over loopbaanadvies.

Wat is loopbaanadvies

Loopbaanadvies kan op vele fronten helpen. Het maakt niet uit in welke sector je werkzaam bent of in welk beroep. Van directeur, tot buschauffeur, van manager tot administratief medewerker, iedereen kan tegen dezelfde problemen aanlopen. Een loopbaanadviseur heeft de kennis en professionaliteit om iedereen op eigen niveau aan te spreken zodat jullie elkaar verstaan. Achter veel loopbaanvragen zitten persoonlijke vragen verscholen, het is dus belangrijk dat je je veilig voelt om alles te zeggen wat nodig is. Soms is het best eng om bepaalde zaken aan de orde te brengen maar in de loop van het traject dat je bent aangegaan met een adviseur zul je merken dat het steeds leuker wordt. Eindelijk is er de mogelijkheid om iets te doen met waar je al zo lang mee rond liep. Er wordt altijd vertrouwelijk met alle informatie omgegaan. Zelfs wanneer je via je werkgever bij Loopbaanadvies Zwolle terecht komt zal er nooit zo maar informatie aan je leidinggevende worden door gegeven. Daarvoor is altijd jouw toestemming nodig.

Gun jezelf een loopbaanadviseur

Loopbaanadvies Zwolle is een professionele speler op de markt van loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies en loopbaancoaching. De jarenlange ervaring maakt dat de kennis over de arbeidsmarkt up to date is en dat men bekend is met de laatste sollicitatiemethodes. Een solide partner voor al je loopbaanvragen. Neem gerust eens vrijblijvend contact op en hoor wat Loopbaanadvies Zwolle voor jou kan betekenen.