Auto krassen verwijderen in een handomdraai

Krassen verwijderen op uw auto? Wat een gedoe, hè? Allerlei producten die beloven de krassen te verwijderen maar voor geen meter werken, en soms zelf nog meer schade aanrichten. Het netjes houden van een auto is geen makkelijke taak. En de meeste garages weten dat ook… Zij verdienen aardig wat bij aan het repareren van relatief kleine beschadigingen zoals auto krassen verwijderen. Eigenlijk jammer van het geld om uw auto daarheen te sturen, maar wat anders? Nou, misschien dat ik nog wel een goed alternatief voor u heb. Lees hieronder meer er over!

Auto krassen verwijderen in een handomdraai

Één van de meest irritante vormen van schade die ik persoonlijk ken. Op zich stellen de meeste krasjes niks voor, en vergeleken met andere schade is het goed te repareren, maar je loopt ze zo ontzettend snel op! Je loopt één keer met een knoopje aan de mouw er te vlak lang, of schiet een keer uit met de sleutel, en vrijwel meteen zit er weer eentje gekerfd in uw autolak. Maar een goede lakreparatie kost al gauw meer dan honderd euro per kras! Onzinnig toch? Misschien is reparatie dan ook gewoon te duur, misschien is het beter om de kras gewoon te camoufleren. Met stickers die auto krassen verwijderen bijvoorbeeld! Deze stickers zijn de juiste kleur en matchen uw lak. Daarnaast hechten ze prima zonder meer schade aan te richten!

Wilt u deze slimme dingetjes ook kopen? Google dan naar “Auto krassen verwijderen” en dan kunt u ze bestellen. De juiste kleur wordt geselecteerd met behulp van het invoeren van uw kentekenplaat nummer en zal dus altijd kloppen! Auto kras? Bestellen, dan het gewenste formaat selecteren, het oppervlakte van de auto reinigen, en dan plakken. De kras is voor goed weg uit het zicht. En die sticker blijft nog lang en goed plakken ook, ideaal!