Een professionele website hoort responsive te zijn!

Steeds vaker worden mobiele apparaten zoals smartphones en tablets gebruikt om websites te bezoeken. Vroeger was het natuurlijk de computer waarbij je een aantal vaste beeldschermresoluties had. Tegenwoordig zijn er zoveel apparaten dat er geen standaard afmeting meer is van een beeldscherm. Hier moet je bij het laten maken van een professionele website dan ook rekening mee houden. In de webdesign wereld spreken we dan ook van “responsive webdesign”.

Wat betekent responsive webdesign?

Een responsive website past zich automatisch aan op het apparaat waarop deze wordt bekeken. Wanneer je een website op een computer bekijkt zal deze weergave anders zijn dan dat je die op een smartphone bekijkt. Dat komt omdat een responsive website automatisch meeschaalt en daar waar je op een website bijvoorbeeld 3 of 4 kolommen naast elkaar zou zijn, is dit op je mobiele weergave 1 kolom. Hierdoor hoef je niet in te zoomen of van links naar rechts te vegen maar scroll je gewoon eenvoudig van boven naar beneden. Alle inhoud van de website wordt dan op de responsive weergave in 1 kolom onder elkaar getoond.

Een responsive website voor een betere vindbaarheid in Google

Wil je een professionele website laten maken? Zorg er dan voor dat je deze laat bouwen door een professional. Een bedrijf die gespecialiseerd is in het bouwen van mobiel vriendelijke websites. Waarom dan? Omdat het hebben van een responsive websites niet alleen belangrijk is voor de eindgebruiker (jouw websitebezoekers) maar ook omdat Google responsive websites beloont door ze hoger te plaatsen in de zoekresultaten t.o.v. websites die geen responsive webdesign hebben.

Een professionele website moet mobielvriendelijk zijn

Ben je als ondernemer nog niet in het bezit van een website die responsive is? Dan is het echt hoog tijd om hier verandering in te brengen! Markvoort Online is een van de professionals die in staat is om een super professionele en goed doordachte website voor je te bouwen. Een website die er mooi uitziet en zich automatisch aanpast aan het apparaat waar de website op bekeken wordt.

Dus laat je nieuwe professionele website maken door Markvoort Online. Beoordeeld met een 9.1!