iPhone Herstellen Antwerpen

iPhone Herstellen Antwerpen

Je kent het wel. Loop je door het centrum en let even niet op en laat vervolgens je iPhone op de grond vallen. Je raapt hem snel op en voor een seconde durf je niet op je scherm te kijken. Herkenbaar? Geen nood! De Telefoon Reparatie Winkel is er om je snel en professioneel te helpen. Jouw iPhone herstellen in Antwerpen is bij ons zo gepiept. Zo duurt een iPhone scherm vervangen niet langer als 30 tot 40 minuten en dat terwijl je kan wachten en meekijken met één van onze monteurs. De onderdelen zijn origineel en je krijgt maar liefst 2 jaar garantie op jouw nieuw iPhone scherm. Wist je dat De Telefoon Reparatie Winkel in 2016 is uitgeroepen tot beste reparatie winkel van Vlaanderen? Jaja deze prijs krijg je niet zomaar van Testaankoop.be

Laat je iPhone herstellen op locatie

Ik zal je nog wat leuks vertellen! De Telefoon Reparatie Winkel komt bij jouw voor de deur jouw iPhone herstellen in Antwerpen. Zo bespaar jij enorm veel tijd en hoef je niet door het drukke verkeer van Antwerpen. Je maakt een afspraak voor een iPhone reparatie bij jouw voor de deur op een tijd dat het jouw uitkomt en wij zorgen dat onze mobiele reparatie bus op tijd bij jouw op locatie is. Onze monteur haalt je iPhone op en repareert deze in de bus. Na de reparatie ontvang je direct een factuur via de mail en je betaal pas als je 100% tevreden bent. Dat noemen wij nou service!

Plan vandaag nog jouw iPhone reparatie in

Via onze website zoek je gemakkelijk jou model iPhone op en selecteer een reparatie die jij nodig hebt. Je ziet gelijk te prijs en kan deze reparatie aanmelden. Wij nemen dan contact met je op en spreken af wat je wensen zijn. Kom je naar de winkel of komen wij naar jou? Natuurlijk kan je dit ook doen via social media of door met ons te bellen of een bericht te sturen via What’s App. Wij staan 6 dagen per week klaar om jouw te helpen.