Het ligt aan jou hoe je de juiste slotenmaker kiest

Slotenmakers voor particulieren: beveiliging van je huis. Het telefoonnummer van een goede slotenmaker zou in je telefoon moeten staan. Je weet nooit wanneer je buitengesloten wordt uit je auto of huis of wanneer je je sleutels verliest. Slotenmakers dupliceren sleutels, openen sloten van huizen of auto’s, re-keyen sloten, installeren keyless systemen, repareren sloten en doen nog veel meer.

Slotenmaker voor particulieren zijn soms nodig in noodsituaties. Misschien dat je je huissleutels verloren bent, of ze zijn gestolen en nu ben je bang dat iemand toegang heeft tot je huis. Vaak ook, helpen slotenmakers particulieren met het opstellen van een plan van veiligheid voor je huis, van deuren tot ramen en van kluizen tot beveiliging van 1.Re-keyen van sloten

Als je je sleutels kwijt bent en je weet de code niet meer om een nieuwe te krijgen kun je overwegen om de sloten te laten re-keyen in plaats van complete vervanging. Re-keyen is relatief betaalbaar ten opzichten van het installeren van een compleet nieuw slot. De slotenmaker zoals locksecure.nl (locatie Amsterdam) verwijderd eerst alle pinnen uit de cilinder van het slot en plaatst daarna nieuwe pinnen die overeenkomen met de nieuwe sleutel. Re-keyen van een slot is het tegenovergestelde van het dupliceren van sleutels. In plaats van het maken van sleutels voor een slot, wordt het interne mechanisme van het slot aangepast op zo’n manier dat het geschikt is voor de nieuwe sleutel. Het proces is echter niet makkelijk en de kennis en kunde van een goede slotenmaker is hiervoor nodig.

2.Installeren van een keyless systeem

Tegenwoordig zijn keyless systemen veel gebruikt in allerlei soorten gebouwen, van huizen tot kantoren tot aan allerlei andere gebouwen die gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Er zijn verschillende soorten keyless systemen, zoals:

Remote Entry systemen

Dit soort keyless entry systemen is gebruikelijk in auto’s, hoewel soms ook huizen met dit type zijn uitgerust door een goede slotenmaker. In dit soort systeem stuurt de zender een bericht naar de ontvanger middels een radio signaal en opent daarmee het slot.

Biometrische sloten

Met dit type sloten word je identificatie afgenomen door middel van je vingerafdrukken. Na juiste installatie door een betrouwbare slotenmaker wordt het systeem zo geprogrammeerd dat het slot alleen open te krijgen is met jouw vingerafdrukken. De software vergelijkt de vingerafdrukken van jou met de afdrukken die opgeslagen zijn om de deur te openen. Biometrische sloten zijn duur, omdat ze de laatste vooruitgang in techniek vertegenwoordigen. Ze woorden veel gebruikt op plekken waar een hoog veiligheidsniveau heerst zoals overheidsgebouwen maar de mogelijkheid bestaat om ook je huis uit te rusten met biometrische sloten als je bijvoorbeeld beschikt over een kostbare kunstcollectie of als en gevoelige dingen van het werk thuis wilt bewaren.

Pasjessystemen

Met dit systeem open je een deur door middel van een pasje of druppel. Dit systeem wordt veel gebruikt in hotels in kantoorgebouwen en wordt regelmatig geplaatst door onze slotenmakers. Het zorgt voor toegang voor alleen diegenen die gemachtigd zijn. Ook dit systeem komt niet vaak voor bij particulieren maar het is wel mogelijk om te doen als je denkt dat je daarmee de veiligheid van je huis vergroot. Wil je meer weten, bezoek eens

Het ligt aan jou hoe je de juiste slotenmaker kiest, ik zou kiezen voor een goede betrouwbare slotenmaker in Amsterdam bij www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam