Mindfulness een training voor iedereen

Je voelt je gehaast. Niet even omdat je het druk hebt maar continu. Er moet van alles en je hebt het gevoel dat alles op jouw schouders rust. Je rent van hot naar her en hebt eigenlijk teveel verantwoordelijkheden. Kinderen, werk, huishouden, je sociale leven, een studie. Hoe je leven er feitelijk uit ziet maakt niet uit; je komt gewoon niet meer uit dat stramien van druk zijn en druk voelen. Je leven schiet eigenlijk aan je voorbij. Je leeft van vakantie naar vakantie maar ook daarvan rust je niet meer uit. Waar doe je het voor? Was dit wat je voor ogen had? Kan het ook anders? Is er een weg terug of vooruit? Hoe pak je het veranderen van je leven aan? Anderen lijken het te doen dus waarom jij niet? Gelukkig is er hulp, namelijk mindfulness!

Mindfulness voor de broodnodige rust

Misschien heb je er al van gehoord of loop je er al een tijd omheen, mindfulness. Maar wat is het precies en wat mag je ervan verwachten? Mindfulness is een trainingsmethode die je leert weer in het nu te leven. Onthaasten zonder per definitie concessies te doen aan wat allemaal moet in je leven. Het gaat om de manier waarop je dingen doet en ervaart. Als je altijd met het volgende agendapunt bezig bent is je aandacht niet bij wat je in het moment doet. Die aandacht terug krijgen is makkelijk te bereiken door te oefenen. Bij mindfulness is het dan ook van groot belang dat je je huisopdrachten doet. Je moet dus willen investeren en je krijgt er je leven voor terug. Een goeie deal!

Wacht niet langer; neem contact op!

Mindfulness is er voor kinderen en volwassenen. Zoek maar eens in jouw buurt en je zult vinden wat je zoekt. Het gaat om een training dus er zijn een aantal contactmomenten. Je leert daardoor ook van de input van medecursisten. Woon je in de buurt van Deventer dan kan ik je mindfulness Deventer aanraden. Neem eens vrijblijvend contact met ze op en geef je leven een gezondere wending!

mindfulness

Leave a Comment