Gitaarlessen online nemen is niet verstandig

Je wilt gitaarles nemen? Lees dan vooral hier even. Vaak gaan mensen bij elke vraag eerst op zoek op internet. Antwoorden vind je wel al weet je natuurlijk nooit of wat je leest juist is. Handiger is het om ervaringen te lezen, dan weet je al veel meer. Daarom wil ik wat uit eigen ervaring delen. Hopelijk heb je er iets aan. Toen ik besloot gitaar te gaan leren spelen ging ik ook op internet zoeken. Al snel kwam ik bij online gitaarlessen en YouTube staat er vol mee. Een makkelijke manier om te leren, dacht ik. Ik kan het doen wanneer ik zin en tijd heb en het kost niets. Zo gezegd, zo gedaan. Ik begon vol goede moed en oefende er lustig op los.

Wat ging er mis bij mijn online gitaarles

Maar al redelijk snel kwam de klad erin. Er waren altijd wel redenen om niet te oefenen en ik merkte dat het ook een beetje saai werd. Mijn gitaar verdween in een hoek en kwam er steeds minder vaak uit. Ik was hem bijna vergeten. Totdat ik in het theater weer in contact kwam met dit geweldige instrument. Het bloed ging weer stromen en ik besloot terplekke om de draad weer op te pakken. Maar dan wel anders. Ik nam echte les! Bij een docent leerde ik veel maar ook veel af. Doordat ik nooit gecorrigeerd werd had ik een aantal dingen niet goed aangeleerd. Het was best even frustrerend maar na volhouden begon ik toch duidelijk verschil te merken. De lol kwam terug en daarbij deed de regelmaat het spel ook goed. Daarnaast werd ik gemotiveerd en kon ik samen met anderen spelen. Niets is leuker dan dat!

De oplossing is echte gitaarles

Je begrijpt wel dat ik erg vóór gitaarles bij een docent ben. Je leert beter, sneller en meer. Je komt in aanraking met veel stijlen en soorten gitaarspel. Je kan samen spelen en als je wilt kan je je specialiseren in een bepaalde richting. Wacht niet langer en neem eens vrijblijvend contact op met gitaarles Breda!

gitaarles