Battleborn kopen als pre-order? Lees waarom!

Battleborn kopen als pre-order? In deze blog lichten wij toe wat je kunt verwachten als je kiest voor Battleborn kopen. Laten wij beginnen bij het begin, Battleborn is een fantastisch spel dat helaas nog niet uitgekomen is. Deze first-person shooter wordt momenteel nog volop ontwikkeld door Gearbox Software. De veel belovende game staat geplant in mei 2016. Geen zin om te wachten of wil je verzekerd zijn van een exemplaar van deze geweldige game? Kies dan voor pre-order Battleborn kopen!

Battleborn kopen

Battleborn kopen? Hier kun jij alvast naar uit kijken als je Battleborn wilt kopen of bestellen. Battleborn is een RPG, co-op first-person shooter met MOBA elelementen. In Battleborn zijn de gamemodi en quests bedoeld voor een MOBA game, in tegenstelling tot de meeste first-person shooters. Hierdoor is Battleborn vrij uniek en nieuw. Battleborn geeft je de keuze om 25 unieke, interessante personages te bespelen die allemaal verschillende wapens en abilities hebben, waaronder één “ultimate ability”. Vecht epische battles tegen tegenstanders en ontgrendel tijdens het vechten nieuwe skills en levels in een geweldige fantasie setting, of ga op een co-op verhaalmissie. Maar dit is natuurlijk lang niet alles en je zult alleen erachter kunnen komen wat er allemaal in Battleborn mogelijk is door uiteindelijk Battleborn te kopen!

Battleborn bestellen

Battleborn bestellen? Battleborn kun je nu al bestellen door een van de linkjes te volgen. Door de unieke combinatie van een MOBA first-persoon shooter, de 25 geweldige personages en veel actie is het een game waar veel mensen al interesse in hebben, en is het handig nu al te reserveren. Daarnaast heb je natuurlijk ook waarschijnlijk geen behoefte naar een winkel te moeten gaan na de release om het spel te kunnen kopen. Als je via de links in deze blog Battleborn gaat bestellen wordt je doorverwezen naar een gamekey store. Hier kun je dan het uiteindelijke spel alvast bestellen. Na de release en de betaling uitgevoerd te hebben kan jij meteen beginnen met strijden in een multiplayer arena tegen andere spelers die slim genoeg waren om nu al Battleborn te bestellen. Geloof me, je zult er geen spijt van krijgen als je Battleborn gaat kopen!